Caravan/Campigvogn
16 .mars, 2023

Norges mest populære påskedestinasjon: Her får du mest for pengene

Morten Haugdahl Lie
Denne artikkelen er skrevet av
Morten H. Lie
Les biografien
Morten har 6 års erfaring innen journalistikk med spesialisering i bank -og finansprodukter. Vi skriver kun om banker og kredittselskaper som er regulert av Finanstilsynet.

Det er i grunn ikke mye som skiller i pris mellom de største norske alpinanleggene, men når det kommer til anleggenes kvaliteter, finnes det en del skilnader.

Populære Trysil gir deg mest for pengene

I forbindelse med alpin skiller Trysil seg ut med flest antall heiser og nedfarter, og dette får du til tilnærmet samme heiskortpris som det konkurrentene Hafjell, Geilo og Hemsedal gir deg.

Påsken i Trysil kan betegnes som en folkefest for både liten og stor med blant annet skikjøring, late dager badet i sol, konserter, afterski og en rekke aktiviteter for hele familien. Ja her kombineres ulike arrangementer og forestillinger med lange lunsjer og skikjøring.

Har du ikke bestilt påskeferien til Trysil enda? Videre kan du lese om en finansieringsmulighet du kan benytte deg av dersom julen 2022 har slukt mye av dine oppsparte penger.

Med et forbrukslån får du det lille ekstra til påskeferien 2023

Når vi nordmenn får spørsmål om hva vår yndlings-høytid er, svarer veldig mange påske. Vinteren har så langt vært preget av mye snø og kuldegrader i store deler av Norge. Med andre ord er skiføret perfekt.

Så er det slik at slalåm koster litt ekstra. Spesielt dersom man har flere barn som både skal ha heiskort og mat mellom kjøringen, kan pengene fly ut på slike dager. Det er heller ikke så rent uvanlig at vi nordmenn bruker mer penger på påsken enn det vi gjør på sommerferien. Påsken kommer heller ikke lenge etter en noe dyr julefeiring.

Dersom det gikk litt for mye penger i julen, og man ikke har rukket å spare opp all verden av penger til påsken, kan det være kjekt å ha tilgang på et billig forbrukslån.

Sammenlign lån i god tid før påsken

Når du skal lete etter et forbrukslån som skal passe din økonomi og dine behov, er det viktig at du sammenligner en rekke lån på det norske markedet. Når du får en oversikt vil du se at tilbudene kan variere ganske betydelig fra bank til bank. Her kan du med andre ord spare mye penger.

Som en tommelfingerregel bør du søke om forbrukslån til minst tre ulike banker. Sjekk hvilken bank som tilbyr de laveste effektive rentene, så kan du velge det tilbudet som passer økonomien din best.

Ikke ta opp mer lån enn det du trenger

Det kan være fristende å låne mye penger hvis man først har muligheten til det. Men her er det viktig å ikke låne over evne. Regn ut på forhånd hva påskeferien deres vil koste før du sender inn en lånesøknad. Påskeferien bør tross alt ikke ødelegge økonomien for et helt år.

Når du sender inn søknaden til banken, vil du ofte få svar ganske raskt og ofte innen et par timer. Dersom du viser til en fast inntekt, en helt vanlig mengde gjeld, samt ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker, stiller du sterkt.

Begynn letingen etter beste forbrukslån i dag!