Kvalitetskontroll og etiske retningslinjer

Hvem eier besteforbrukslån.no?

Det er Eksperten Affiliate Group AS som eier Besteforbrukslån.no. Vårt mål er å være den beste og mest nøyaktige sammenligningstjenesten av forbrukslån i Norge, og vi hjelper våre kunder med å finne og sammenligne forbrukslån slik at de får et lån som passer deres privatøkonomi.

Hvorfor gjør vi dette?

I Norge er forbrukslån et veldig populært lån, og mange ser etter det beste og billigste forbrukslånet. Vi ønsker å hjelpe personer som ser etter et forbrukslån, med å finne frem til det beste lånet på en trygg og effektiv måte.

Hvem er vi?

Sammenligningstjenesten driftes av to fulltidsansatte. Morten Haugdahl Lie er skribent og står for alle artikler og informasjon på siden, mens Stian Skjelbred er en teknisk utvikler med mange års erfaring i bransjen.  

Slik jobber vi

Vi benytter oss av offentlige dokumenter fra blant andre SSB.no og Finansportalen.no hvor henter relevant informasjon. Ingen artikkel publiseres før den er blitt gjennomgått, både i forbindelse med grammatikk og struktur. Artiklene faktasjekkes alltid. 

Hvordan tjener vi penger på dette?

Dersom en person velger å søke om et forbrukslån via vår sammenligningstjeneste, vil vi tjene et bestemt beløp i form av provisjon, så lenge banken godkjenner søknaden. Bankene betaler ulike beløp som provisjon, og vårt innhold er ikke påvirket av bankene eller provisjonene. 

Vi samarbeider kun med bank- og kredittselskaper som er regulerte av Finanstilsynet.