Thorn Finans

Eks: Eff. rente 24,24%, 26 300, o/5 år, kostnad 17 206, totalt 43 506.

 • Lånebeløp

  Lånebeløp 10 000 - 100 000 kr

 • Effektiv rente

  Effektiv Rente Fra 29,70 - 39,90 %

 • Løpetid

  LØPETID 5 år

 • Min. Alder

  MIN. ALDER 25 år

 • Inntektskrav

  INNTEKTSKRAV 120 000

VILKÅR
 • Effektiv Rente fra: 15,14%
 • Fylt 25 år
 • Ingen registrerte betalingsanmerkninger
NØKKELINFO
 • Lånebeløp: 100.000
 • Løpetid: 72 mnd
 • Krav alder: 25 år
 • Krav inntekt: fast inntekt
Omtale Og Erfaringer

Ingen

0 Omtaler

Skriv omtale

Anmeldelse av Thorn

Thorn har lenge vært med i gamet, faktisk siden 1975. Den gangen ble de etablert som et selskap som leide ut hjemmeelektronikk. Senere begynte Thorn med salg og finansiering av produkter som TV, DVD, HiFi, videokamera, hvitevarer, PC, printere, scannere, mobiltelefoner med mer.

I 2008 ble selskapet heldigitalisert da de samlet alle sine butikker på nettsiden Thorn.no. For kunder som ikke liker å bestille varer på internett, kan man enkelt ringe tlf 216 10 000 og heller bestille varer hos en kundebehandler. Thorn er kjent for sine konkurransedyktige priser, og kundebehandlerne yter god service og veiledning.

I tillegg tilbyr Thorn finansiering av kjøp av varer samt ulike lån. Thorn samarbeider med en rekke andre låntilbydere av smålån og andre kreditter. Det er derfor store sjanser for at du kommer i kontakt med flere av samarbeidsaktørene hvis du skal søke om lån via Thorn.

Thorn har sitt hovedkontor i Oslo, her finner man 40 medarbeidere. Selskapets visjon er å hjelpe folk med å bedre sin egen økonomi, dette gjør de gjennom lån og finansiering av varer. Selskapet spesialiserer seg på smålån.

Hva kan Thorn gjøre for deg?

Thorn tilbyr lån på opptil 100.000 kroner til personer som ønsker det.

Du kan velge mellom fire låntyper hos Thorn:

Vanlig forbrukslån som kalles PrivatLån Pluss, dette lånet gir deg muligheten til å låne opptil 100.000 kroner med en god rente. Lånet må betales ned hver måned og renten starter på 9,48%.

Hos Thorn kan du også ta opp et PauseLån, dette lånet tillater deg å ta pauser i nedbetalingstiden. Med dette lånet kan du be om 2 avdragsfrie måneder per år. Dette kan være et godt alternativ dersom du skal på ferie i sommerferien. Da kan du unne deg litt ekstra i ferien eller balansere budsjettet etter hva man faktisk har råd til.

TryggLån er et annet lån hos aktøren. Dette er et lån for personer som får problemer med blant annet tap av inntekt eller som har kommet i økonomiske problemer på andre måter. Dersom du tar opp dette lånet kan du i tillegg betale en forsikring gjør at du slipper å betale de første 12 månedene etter at ulykken kommer.

Til slutt tilbyr Thorn lånet ProduktFinans, som betyr kjøp av varer på avbetaling.

Søkeskjema hos Thorn

Søkeskjemaet er svært enkelt å bruke.

Søk forbrukslån via Thorn

Ønsker du å søke om forbrukslån, kan du starte søknadsprosessen på selskapets hjemmeside. Du begynner med å velge det lånet du er ute etter. Videre kommer du til en ny side som inneholder informasjon om det aktuelle lånet, i tillegg til ytterligere informasjon.

Deretter må du bestemme deg for hvor mye penger du vil låne, her kan du velge fritt mellom 10.000 kroner og 100.000 kroner. Nedbetalingstiden på lånet må være mellom 12 og 72 måneder.

Ved å trykke «søk nå» kommer du til en ny side hvor du kan fylle inn informasjon om deg selv. Søknaden bekreftes med BankID, så vil du få svar på søknaden innen en time dersom du søker på en vanlig virkedag.

Den laveste renten ligger på 9,48%, den høyeste effektive renten er på 52,85%. Du vil få et termingebyr på 45 kroner i tillegg til månedsbeløpet ved saldo over 1000 kroner.

Thorns betingelser

 • Du kan ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger
 • Du må være minst 25 år
 • Du må ha fast inntekt

Thorn er en aktør godkjent av Finanstilsynet.