BRABANK

Eksempel: Nom rente 12,99%, eff rente 15,37%, lånebeløp kr 80 000 over 5 år, kostnader kr 32 648, tot kr 112 648.

Gå til BRABANK
Annonselenke
 • Lånebeløp

  Lånebeløp 10 000 - 500 000 kr

 • Effektiv rente

  Effektiv Rente Fra 9,62 - 23,92 %

 • Løpetid

  LØPETID 15 år

 • Min. Alder

  MIN. ALDER 23 år

VILKÅR
 • Over 23 år
 • Du må være norsk statsborger
 • Du kan ikke ha pågående betalingsanmerkninger eller inkassosaker
 • Du må ha 3 års ligningshistorikk
NØKKELINFO
 • Rente fra: 7,49%
 • Lånebeløp: 500.000
 • Løpetid: 15 år
 • Krav alder: 23 år
 • Krav inntekt: 0
Omtale Og Erfaringer

Ingen

0 Omtaler

Skriv omtale

Anmeldelse av BraBank

Når det gjelder digitalisering og moderne bankteknologi, er Norge muligens det mest avanserte markedet i verden. Med en splitter ny teknologi får man automatiserte prosesser som overhodet ikke var mulig før i tiden. Resultatet av dette, er at tjenester blir gjort både raskere og langt mer effektivt.

BraBanks tjenester

BraBank tilbyr lån uten sikkerhet til privatpersoner i Norden samt innskuddsprodukter, fakturakjøp, og lån til mindre og mellomstore bedrifter. Produktene til BraBank er enkle og har gode betingelser.

Lån 500 000 kroner uten sikkerhet

Forbrukslån og generelt lån uten sikkerhet er de mest populære produktene for kunder hos BraBank. Ved å ta opp slike lån trenger du ikke å stille med pant, og pengene du låner kan du bruke det du selv ønsker. Du kan låne alt mellom 10.000 kroner og 500.000 kroner uten sikkerhet hos BraBank.

Så lenge du har en økonomi som forsvarer lånet, så kan du enkelt ta opp lån. BraBank har imidlertid et hovedkrav, pengene du låner uten sikkerhet må nedbetales i løpet av fem år.

BraBanks rentesatser

BraBanks rente baseres på låntakerens økonomi. Dersom man har en god økonomi blir rentesatsen lavere, og motsatt. Grunnen til dette er at banken regner kostnadene med risikoen på lånet som lavere. I dag finner du BraBanks rentesatser helt nede på 7,49% for lån uten sikkerhet.

BraBanks lånebetingelser

Hos BraBank finner du svært fleksible forbrukslån. Dette fordi man kan endre lånet underveis dersom man som låntaker skulle få økonomiske problemer. Det er også mulig å forsikre lånet slik at man unngår bekymringen om hvordan man skal få betalt på lånet hvis noe uforutsett skulle oppstått.

Samle dyre smålån

Smålån kan virke mer uskyldig enn det de i realiteten er. Dersom man tar opp flere smålån på samme tid merker man fort at det blir kostbart. Man kan fort merke skyhøye renter på denne typen lån, og lånene har som regel avgifter. Dette er tilfelle for kredittkortgjeld også.

Det er også enkelt å miste oversikten dersom man sitter med flere lån. Man glemmer kanskje en eller to innbetalinger slik at man plutselig mottar purringer. Derfor bruker mange forbrukere BraBank til å refinansiere kredittkortgjeld og smålån.

Å refinansiere smålån kan føre med seg flere fordeler. For det første vil du få en svært god kontroll over økonomien siden du bare trenger å forholde deg til en regning per måned. Dersom man ser på det økonomiske aspektet, vil du spare penger på å redusere antallet administrasjonsutgifter.

Du kan i tillegg oppnå en mye bedre rente på et større refinansieringslån. Dersom betalingen av alle minimumsbeløp på de ulike lånene har tæret på deg, har du mulighet til å spre betalingenene over en lengre periode. Slik får du en romsligere økonomi i lengden.

Forbrukslån fra BraBank

Når du skal sende inn en lånesøknad til BraBank, leverer du denne over nett. Prosessen er enkel hvor du begynner med å velge hvor mye penger du vil låne. Deretter fyller du ut et informasjonsskjema før du bruker elektronisk signering.

Etterhvert vil du få en e-post med info om ting du må gjøre før du kan få innvilget lånet. Dette inkluderer gjerne signering, opplasting av gjeldsbrev, skattemeldingen din, lønnslipp og kontonummer. Pengene vil du som regel få samme dag som opplysningene er vurdert og godkjent.

BraBanks betingelser for å søke lån

For å søke om lån hos BraBank må du ha fylt 23 år og ha et norsk personnummer. I tillegg må du vise til tre års ligningshistorikk, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.