DigiFinans

Eks: Eff.rente 14.90%, 65000 o/5 år, etabl.geb. 950. Totalt: 93730

 • Lånebeløp

  Lånebeløp 10 000 - 600 000 kr

 • Effektiv rente

  Effektiv Rente Fra 5,01 - 28,56 %

 • Løpetid

  LØPETID 15 år

 • Min. Alder

  MIN. ALDER 20 år

 • Inntektskrav

  INNTEKTSKRAV 120 000

VILKÅR
 • 18 års aldersgrense
 • God betalingsevne, uten betalingsanmerkninger eller gammel inkassogjeld.
 • Bosatt i Norge med norsk personnummer
 • Kredittsjekk
 • Norsk telefonnummer
NØKKELINFO
 • 18 års aldersgrense
 • God betalingsevne, uten betalingsanmerkninger eller gammel inkassogjeld.
 • Bosatt i Norge med norsk personnummer
 • Kredittsjekk
 • Norsk telefonnummer
Omtale Og Erfaringer

Ingen

0 Omtaler

Skriv omtale

Anmeldelse av DigiFinans

DigiFinans er en av markedslederne innen låneformidling av ulike typer lån. Hos DigiFinans trenger du bare å sende inn en søknad, så kan du være trygg på at DigiFinans videresender søknaden til sine samarbeidsbanker.

Videre legger bankene sine beste tilbud på bordet til deg. Du bestemmer helt selv hvilket tilbud du ønsker å akseptere, og liker du ingen av de så kan når som helst avslå. Du betaler ingenting for å benytte DigiFinans og tilbudene du får er helt uforpliktende.

Digifinans nettside

Søk lån uten sikkerhet via DigiFinans

Ved å benytte DigiFinans vil du få hjelp til å finne de beste tilbudene for akkurat det lånet du trenger. DigiFinans ser alltid om en bank er kompatibel med din profil som låntaker, dermed minsker risikoen for å få avslag på lån ganske mye.

DigiFinans rangeres som best i klassen hva angår boliglån for mennesker uten fast inntekt. Det kan være veldig vanskelig å få tak i et slikt lån under slike forutsetninger, men med hjelp via DigiFinans er det slettes ikke umulig.

Mange banker tar beslutninger basert på skjønn når de skal godkjenne eller avslå risikolån. DigiFinans har imidlertid et nettverk som bidrar til at søkeren kan komme i kontakt med banker som er villige til å innvilge risikolån.

Du får også den hjelpen du trenger for å finne forbrukslån opp til 500.000 kroner, og du bestemmer selvsagt selv hva du skal bruke pengene på. Det er din økonomiske situasjon på det aktuelle tidspunktet som bestemmer hvilken lånestørrelse du kan få. Nedbetalingstiden på lånet kan du bruke maksimalt 15 år på, men på større lån kan du få enda lengre nedbetalingstid.

DigiFinans vil ha kunden i fokus

Sammen med et lån kommer det renter, og folk flest vil gjerne låne mest mulig penger for lavest mulig renter. Rentene vil imidlertid variere fra bank til bank. DigiFinans vil likevel alltid spille på lag med kunden, og dermed se etter den beste renten som er tilgjengelig på markedet. Da vil du som kunde få mest mulig for pengene.

Du bør planlegge hvordan du skal betale lånet ditt allerede før du tar opp ett lån. Da kan du enkelt bruke en lånekalkulator hos DigiFinans slik at du kan regne ut hvor mye du kan låne og hvor dyrt det blir. Da vil det også bli langt enklere å planlegge og få en god oversikt over økonomien gjennom hele låneperioden.

Du kan i tillegg være sikker på at DigiFinans legger press på bankene, slik at du kan få tilbudt deres beste tilbud. Dette gjør at du slipper å forholde deg til en lang og uthalende forhandlingsprosess. Bankene er fullt klar over konkurransen om å få deg som lånekunde, noe som bidrar til lukrative tilbud.

Slik gjør du når du søker lån gjennom DigiFinans

Når du skal søke om lån via DigiFinans, vil du gå igjennom en svært enkel søknadsprosess. Du starter med å fylle ut et informasjonsskjema som de ulike bankene må ha for å se om de passer din låntaker-profil. Det er viktig at bankene ser at de har et lånprodukt som passer ditt behov.

Videre tar DigiFinans kontakt med sine samarbeidsbanker før bankene kommer tilbake med sine mest lukrative tilbud. Tilbudene sendes så videre til deg slik at du kan vurdere disse.

Lån på dagen

Du vil gå igjennom en automatisk låneprosess hos DigiFinans, dermed sparer du mye tid. Hvis din låntaker-profil passer med bankens kriterier, kan du noen ganger få tilbud om lån på dagen. Dette vil ta lengre tid hvis banken må behandle søknaden manuelt.

Det er bare opp til deg om du vil akseptere eller avslå tilbudene som du får. Dersom du aksepterer et tilbud kan det hende du får utbetalt pengene på dagen, men som regel vil det ta noen virkedager.

DigiFinans betingelser for lån

Får å søke hos DigiFinans må du være myndig, ha en e-postadresse og bostedsadresse i Norge. Videre må du ha et norsk fødselsnummer og telefonnummer.

Du vil også bli kredittsjekket før du kan få lån. I kredittsjekken får banken vite om du har en eller flere betalingsanmerkninger eller inkassokrav. Har du dette vil du ikke kunne få et lån uten sikkerhet via DigiFinans.

Kan du stille med sikkerhet for lånet eller søke sammen med en annen, øker sjansene for å få innvilget et lån. Da kan du også få bedre vilkår og betingelser.

Kundestøtte

Mange sitter inne med flere spørsmål når man skal ta opp et lån. Det er ikke unormalt da det medfører en stor forpliktelse når man skal låne penger. DigiFinans har svært flinke og pliktoppfyllende medarbeidere som du enkelt kan ta kontakt med via chat, telefon eller via et forespørselsskjema.